De absolute koploper op het gebied van MVO informatie voor de Kappersbranche.

&

De autoriteit en daarom de nummer #1 informatiebron voor de individuele kappers. de leerinstellingen en de haarcosmetica industrie. 

      Tel: 0610985571

_______________________________________________________________________________________________________

''Jouw bijdrage levert liefdestrilling op aarde. de wereld heeft mensen zoals jij nodig hebt''


Het wetenschappelijk geweten van de Kappersbranche.

De combinatie, kapper vanaf de werkvloer met wetenschappelijk kennis van duurzaamheid is uniek voor de Kappersbranche, En dat maakt ons de nummer 1 informatiebron voor de Kappersbranche. Daarmee ben je bij ons op het juiste adres en kunnen wij jou helpen om je salon te verduurzamen. We hebben onze denk en werkwijze vastgelegd in onze filosofie handvest. Hieronder vind je in zeventien punten waar wij voor staan, waar wij iedere dag weer hard voor werken en waar we heel erg blij van worden. Kun jij je daarin vinden?, Neem dan contact op met ons. O ja alle informatie van ons is geheel kosteloos. 

Wil je ook een Praktiserend Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer/kapper worden?

Als je onderstaande zeventien punten in je hart sluit en verder ontwikkeld dan mag je je met trots een 

''Officiële praktiserend MVO kapper/ondernemer'' noemen.

We reiken geen oorkonde, diploma, certificaten of iets dergelijks uit. 

Nee deze zijn overbodig, want de uitstralingen van jou en je salon zeggen voldoende en zijn daarom het bewijs van MVO en dit stralen jullie dan ook met heel veel trots uit.

Onze zeventien filosofie punten zoals opgetekend in ons handvest.

   #1

Een duurzame Kappersbranche onderneemt op een rechtvaardige, fatsoenlijke en een transparante manier.

#2

Een duurzame Kappersbranche controleer in de gehele keten hoe de gebruikte producten geproduceerd worden. ( arbeidsvoorwaarden, kinderarbeid, CO2 uitstoot, alle 17 ontwikkeling doelen).

#3

Een duurzame Kappersbranche adopteert één van de 17 SDG's.

#4

Een duurzame Kappersbranche draagt bij aan een toekomstbestendige wereld en gaat daarbij op zoek naar een evenwicht tussen economische, ecologische en sociale belangen.

#5

Een duurzame Kappersbranche dient in harmonie om te gaan met natuur en mens.

#6

Een duurzame Kappersbranche gaat het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen omarmen en brengt haar dagelijks in de praktijk.

#7

Een duurzame Kappersbranche heeft in haar bedrijfsvoering ingebed dat mens, planeet (natuur) en welvaart (winst) in gelijke balans staan.

#8

''Met onze missie: (het verduurzamen van de Kappersbranche) en onze kernwaarden (overdragen kennis, duurzaamheid en betrouwbaar) zijn het kompas van ons bedrijf. Benoemde bloemlezing kunnen hiernaar herleidt worden''

#9

''Met een duurzame Kappersbranche zullen je medewerkers en je cliënten nog tevredener en trouwer worden, daar jij durft groen te innoveren in je bedrijf en in je extreem goede (natuurlijke) producten''


#10

''Je medewerkers zijn het allerbelangrijkste en een kostbaar bezit koester ze daarom. Probeer van je salon een fijne tweede huis te maken, waar ze een gevoel van vrijheid en waardering proeven en waar ze fouten mogen maken. Zorg dat ze zich op hun eigen manier kunnen blijven ontwikkelen, daarmee sturen ze zich zelf en kun jij zonder zorgen te maken je met ondernemerszaken bezighouden''

    #11

''Openheid en transparantie naar medewerkers en cliënten toe is een belangrijke kernwaarde van je bedrijf en dit mag iedereen weten en lezen hang een bordje op met de tekst. Bij fouten of misverstanden delen en nemen we samen de verantwoordelijkheid''


#12

'' Wij geloven in samenwerking met collega's en de haarverzorging industrie, want samen kunnen we een sterkere, mooiere en duurzame branche creëren"


#13

''Kennisdelen is een kernwaarde van duurzaamheid, daarom is samenwerking belangrijk en maakt het delen simpel en effectief. Een collega ondernemer hoeft niet altijd de vijand te zijn, ook van je collega ondernemers kun je veel leren hou ze te vriend samen sta je sterker''


#14

Klimaatrechtvaardigheid onder de filosofie van, recht hebben op.. ''Dat iedere burger, bedrijf en organisatie heeft recht op een betaalbare duurzame leefstijl en een duurzame bedrijfsfilosofie''.


#15

''Wees eerlijk en betrouwbaar naar de cliënten toe, de consument van vandaag is enorm kritisch en prikt al snel door nepmensen heen, blijf daarom altijd jezelf met de juiste normen en waarden''


​ #16

''Onze visie = actuele duurzame kennis vergaren voor en delen met de Kappersbranche.

Onze missie = om voor de volgende generaties een gezondere, mooiere en schone Aarde te kunnen waarborgen.


#17

" Wij hebben veel respect voor Moeder Aarde en al het flora en fauna wat erop leeft, dit respect hebben we opgenomen in onze filosofie en delen het graag met de Kappersbranche" 

Adviesgroep Duurzame Kappers

_________________________________________

Wij zetten onze diensten, kennis en expertise in om een positieve bijdrage te leveren voor een gezondere wereld. De combinatie kapper met duurzaamheid expertise is uniek en exclusief te noemen voor de Kappers branche. Graag delen we dit door middel van een spreekbeurt (op school) of een evenement en geheel kosteloos.

Neem vrijblijvend contact op! 

Adresgegevens 

_____________________________________________

Achterweg 64

9725 BP, Groningen

06-10985571

[email protected]